top of page
Medisch team
Daphne Arnold.jpg

Dr. Daphne Arnold

Uroloog

Dr. Arnold is uroloog sinds 2014. Ze is gespecialiseerd in de kinderurologie en de reconstructieve urologie, het herstellen van allerlei problemen rond blaas en plasbuis.

Ze behandelt ook afwijkingen in de functionele urologie. Dit zijn plasklachten die veroorzaakt worden door een abnormale werking van de lage urinewegen.

 

Gespecialiseerde onderzoeken en grote operaties voert ze uit in het ZNA Middelheim. Kinderen worden behandeld in het ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis.

Afspraak maken

Tibaut Debacker.jpg

Dr. Tibaut Debacker

Uroloog

Dr. Debacker is uroloog sinds 2009 en gespecialiseerd in de urologische oncologie. Hij behandelt prostaat- en andere urologische kankers.

Daarnaast spitst hij zich toe op complexe steenpathologie, het verwijderen van nierstenen. 

 

Gespecialiseerde onderzoeken en grote operaties voert hij uit in het ZNA Middelheim. Hij opereert met de Da Vinci robot in het GZA Sint-Augustinus.

Afspraak maken

Nele Toussaint.jpg

Dr. Nele Toussaint

Uroloog

Dr. Toussaint is uroloog sinds 2012 en is gespecialiseerd in de functionele urologie. Ze behandelt plasklachten die veroorzaakt worden door een abnormale werking van de lage urinewegen.

Daarnaast is ze gespecialiseerd in de oncologische urologie van de hoge urinewegen, kanker van de nieren en urineleiders. 

 

Gespecialiseerde onderzoeken en grote operaties voert ze uit in het ZNA Middelheim.

Afspraak maken

A22913F1-8A69-451C-A61B-D34D3F776C4C_1_2

Marjan Claes

Bekkenbodemkinesist

Marjan Claes werkt sinds 2008 als kinesitherapeut. Ze is gespecialiseerd in de pelvische reëducatie, namelijk bekkenbodem-kinesitherapie bij vrouwen, mannen en kinderen.

 

Ze werkt ook in het GZA Sint-Augustinus.

Afspraak maken

Alanis Campo.jpg

Alanis Campo

Bekkenbodemkinesist

Alanis Campo is kinesitherapeute sinds 

 

Ze is gespecialiseerd in perinatale kinesitherapie en bekkenbodemkinesitherapie. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen bij haar terecht en dit voor zowel urinaire, fecale als seksuele klachten.

Afspraak maken

bottom of page